сабота, 26 јануари 2019

Вести

„Владата да се консолидира и да одлучи кој е во право- МТСП кое дезинформира дека пензиите ќе растат или министерката која призна дека пензиите ќе се кратат“

Владата нека се консолидира и нека одлучи кој е во право, министерството за труд и социјална политика кое дезинформира...
Вести

„СЕДМИЦА“: Со законот за јазици, договорот со Бугарија и со Преспанскиот, Заев целосно ги прегази точка по точка гаранциите со кои доби мандат од претседателот

Во најновата емисија „Седмица“ на Алфа телевизија се зборува за најактуелните теми во македонската политика. –...