понеделник, 14 јануари 2019

Вести

Ванковска до ракометарите: Заев гарант ќе сака да се огребе од вашата популарност, па за да се покаже патриот можно е да се појави на некој од вашите натпревари

Професорката Билјана Ванковска со порака до ракометните репрезентативци откако владата потврди дека премиерот...