четврток, 10 јануари 2019

Вести

Неочекуван пресврт во случајот со претепаниот политичар: Полицијата ги прегледала надзорните камери и открила дека функционерот лажел

Неочекуван пресврт во случајот на претепаниот германски политичар, полицијата во Бремен објавила дека тој не...