четврток, 3 јануари 2019

Вести Општини

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба: Георгиевски останува без алиби, го изгласавме предложениот буџет

Општина Гази Баба останува во бесперпективноста, ништо се не менува од денот кога локалната власт ја презема градоначалникот...