понеделник, 31 декември 2018

Вести

Одлична вест на крајот од годината: Собрани се парите за операцијата на Нина, со вашата хуманост се исполнува нејзината желба

За крајот на годината да ни биде со полно срце. Успеавме да бидеме Дедо Мраз за Нина. -Благодарност до сите хумани...