петок, 28 декември 2018

Вести

Власта на вонредна комисиска седница го турка новиот Закон за заменици директори кој годишно ќе ги чини граѓаните 2 милиони евра

Во Собранието на Република Македонија во тек е седница на Комисијата за Економски прашања на која на дневен ред...