четврток, 27 декември 2018

Вести

Мицкоски: Политиката на ВМРО-ДПМНЕ е автентична и е креирана во соработка со моите соработници и раководството на партијата

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во интервју за Сител телевизија, вели дека тој е една година претседател...