четврток, 27 декември 2018

Вести

Мицкоски: Нема да поднесам кандидатура за претседател, моја обврска кон членовите на партијата е да победам на следните парламентарни избори

Мојата политичка амбиција како претседател на  ВМРО-ДПМНЕ, но и обврска кон членство и структурите на партијата...