среда, 26 декември 2018

Вести

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ со критика за донесувањето на закони по скратена постапка- во петок продолжува 77. собраниска седница

Собранието на Република Македонија попладнево по скратена постапка ги донесе Законот за задолжителни капитално...