вторник, 25 декември 2018

Вести

Манојловски: Законот за амнестија не е целосен, доколку сакаме да има национално помирување треба да има опфатено што повеќе луѓе

Законот за амнестија не е целосен, за да се има национално помирување како што се залага треба законот да опфати...