понеделник, 24 декември 2018

Вести

СКОПЈАНИ „ДОБИЈА“ РЕШЕНИЕ: Шилегов ќе проверува дали возилата имаат измиени тркала, Министерството за животна средина го прекршува законот

Скопје утрово се најде на 6-тото место во светот според нивото на загаденост на воздухот и тоа според „Ер вижуал“...