понеделник, 24 декември 2018

Вести

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ имаше турбулентен период, се соочивме со капитулантски договор, лоша економска политика и политички прогон од владата на СДСМ

Имавме една доста турбулентна година. Не само за партијата, не само за ВМРО-ДПМНЕ, не само за внатре партиските...
Економија

Стопанствениците и опозицијата едногласни дека квотите на ЕУ ќе удрат врз работниците и производството, за Анѓушев нема проблем!

Квотите за извоз на челик и алуминиум што ги воведе Европската унија лошо ќе влијаат на македонските фабрики....