недела, 23 декември 2018

Останати спортови

Го навреди родниот град, а тој му врати со иста мера: Луис Хамилтон ги разочара своите сограѓани со навредувачки зборови

Луис Хамилтон ги разлути и разочара своите некогашни сограѓани од неговото родно место со една негова изјава...
Вести

Јаулески: Ќе ја победиме оваа тиранија што ги излажа младите, ќе ја преживееме оваа несреќа што ни се случи и ќе се избориме за иднината во која веруваме

Подобро ужасен крај, отколку ужас без крај“ – едноставните зборови на големиот великан на Македонската национална...