четврток, 20 декември 2018

Вести

Ристески со повик до граѓаните: Во сабота од Прилеп сите заедно да и` порачаме едно големо НЕ на оваа ненародна и предавничка власт

СДС успеа за само една година и пол, да ја врати Македонија наназад 30 години. Освен црнила, пораз на сите полиња,...
Вести

Стоилковски: Со новиот црн закон пензионерите, вработените и лицата кои имаат некаков хонорар, нема да можат да продаваат на тезгите на зелените пазари

Црнилата од власта ги зацрни и зелените пазари. Со новиот црн закон пензионерите, вработените и лицата кои имаат...