четврток, 20 декември 2018

Вести

Мицкоски: Оваа генерација граѓани има историска шанса да му стави крај на ова неславно владеење кое е последниот остаток на транзицијата во Македонија

По четврти пат сме заедно во овие декемвриски, студени денови. Денеска е можеби и најстудено од сите декемвриски...