среда, 19 декември 2018

Вести

„Заев и Димитров треба да знаат дека до изгласувањето на уставните амандмани ќе им замижуваат за сè, потоа следува реална критика“

Кога Зоран Заев и Никола Димитров влегоа во авантурата за менување на името на Македонија, ветуваа дека тоа ќе...