недела, 16 декември 2018

Вести

Мицкоски: Ветија живот, донесоа темнина и црнила- ќе им порачам колку побрзо заминете толку побрзо ќе ѝ се раздени на Македонија

Добар ден од градот јунак, добар ден од Велес и ви благодарам што денес, недела одвоивте од вашето време да ни се...