петок, 14 декември 2018

Вести

Трипуновски: Со моето бркање од работа, власта потврдува дека се забранува критиката и различното мислење во институциите

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев на денешната прес-конференција истакна дека му е прекинат работниот...