четврток, 13 декември 2018

Вести

Ципушева: Тевдовски не прифати санација на патот Подареш – Смиљанци каде свлечиште и одрони претставуваат ризик по безбедноста на населението

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Нада Ципушева на собраниската комисија за финансирање и буџет во врска со амандманот...