среда, 12 декември 2018

Вести

Мисајловски: Единствена цел на оваа влада е продавање на националните интереси, промената на името и создавање гнев кај граѓаните

Ние не сме застанале со протестирање веќе подолг период и ќе продолжиме во иднина, сакам да ги охрабрам сите граѓани...