понеделник, 10 декември 2018

Вести

Почина малиот херој: Момчето кое го ризикуваше животот да ја спаси мајка си од силувач, по неколку месеци им подлегна на повредите

Шеснаесет годишно момче кое ја спаси својата мајка од силувач, почина 19 месеци откако напаѓачот буквално му го...