недела, 9 декември 2018

Вести

Мицкоски: Преку „Рускоска обвинителството“, „Кацарска судството“ и нарачани седоци сакаат да го уништат ВМРО-ДПМНЕ

Преку „Кацарска судството“, „Рускоска обвинителството“ и нарачани сведоци сакаат да му нанесат штата на ВМРО-ДПМНЕ,...
Вести

Мицкоски: „За заедничка Македонија“ 80 дена мирно протестираше затоа што луѓето знаеа дека кога Заев ќе формира влада следува црн живот

Ќе не убедуваат дека овие од 27-ми април биле со маските. Не бре луѓе, тоа се патриоти, загрижени луѓе, кои што тоа...