петок, 7 декември 2018

Вести

Деркоски: ДИК ги кажа резултатите дека не се исполнети условите за успешност на референдумот и сето тоа од страна на ДИК беше доставено до Собранието на Република Македонија

Во вечерашното гостување во емисијата „Отворено на Алфа“, претседателот на Државната изборна комисија, Оливер...
Вести

„Имаме неуспеси, црнила во секое поле, имаме нарачано судство и обвинителство, но тоа нема да не направи послаби, туку посилни“

Денеска бев на отворањето на новиот штаб на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Бутел, каде имав средба со нашето...