четврток, 6 декември 2018

Скопје

Данев: Гледам за година ипол не направивте апсолутно ништо, па да не зборуваме за некои поголеми чекори во врска со гасификацијата

-За гасификацијата имате сто проценти согласнот од опозицијата. Ние веќе го почнавме тој проект во градот Скопје...
Вести

Родителите загрижени за приватизацијата на Кардиохирургија со порака до Филипче: Детскиот живот е поважен од заштедата на пари

По одлуката на министерот за здравство Венко Филипче реагираа многу лица како од фелата, така и родители. Родителите...
Вести

Стаменковска: СДСМ не се достојни да зборуваат за македонската историја, ниту за Ќосето, единствено што ги интересира се народните пари

Колешке, дискусијата ви беше како да кажете нешто, но во суштина воопшто не се задржавте на амандманот. А, те како...