среда, 5 декември 2018

Вести

Мицкоски: Како да веруваме во независно обвинителство кога министерот за внатрешни работи кај него во фиока има материјали за да може да ги уценува обвинителите и судиите

Фантастично голем скандал ќе излезе, ќе пронајдат документи, ќе пронајдат опрема која што повеќе од две години...