вторник, 4 декември 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Николовски заборави и на своето ветување додека беше во опозиција кога ветуваше откупна цена од 25 денари по килограм за оризовата арпа

Министерот Николовски заборави и на своето ветување додека беше во опозиција кога ветуваше откупна цена од 25...