среда, 14 ноември 2018

Вести

Фрчкоски: Очигледно е дека кај МВР е грешката – Можеби за власта е подобро Груевски избеган и девалвиран, отколку Груевски херој во затвор

Професорот Љубомир Фрчкоски во вечершаното гостување на 1ТВ го коментираше бегството на Никола Груевски и вината...