ноември 2018

Вести

Давитковски: Конкурсите за вработување се само да се покаже на странците дека имаме мерит систем, вработувања одат по партиска линија

Водителката на дебатната емисија на 1ТВ го запраша професор Борче Давитковски, близок до СДСМ, која е сега бројката...