понеделник, 24 септември 2018

Занимливости

Ги оставила сопругот и децата поради 12 годишен малолетник: Завршила во затвор, но аферата сепак добила неочекуван крај (ВИДЕО)

Пред 22 години американската учителката Мери Кеј Летурно ги полнеше весниците со забранетата љубов со еден 12 годишен...