петок, 21 септември 2018

Вести

Стоилковски: Не постои држава на која што Уставот и е подготвуван од соседите, а достоинството на македонскиот народ е ставено на тезга од страна на Заев

Не постои држава на која што Уставот и е подготвуван од соседите. За жал, македонскиот народ е експеримент на Зоран...
Вести

Ѓорѓиевски: Во Скопје царува криминалот на улиците, граѓаните не се безбедни, а полицијата на Спасовски е неспособна да ги заштити

Скопје се претвора во див запад. Криминалот царува на улиците,  граѓаните не се безбедни, а полицијата е неспособна...