вторник, 18 септември 2018

Занимливости

Не се веќе веганите и вегетаријанците: Пристигнува нова категорија, пристигнуваат фрутаријанците (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Откако најголемиот број од луѓето конечно успеаја да сфатат што се вегетаријанци, а што вегани, на ред дојдоа фрутаријанците. Тина...