четврток, 13 септември 2018

Вести

Лондон: Ѓорчев се сретна со министерот за безбедност Бен Волис, лордот Џорџ Робертсон и пратениците од Конзервативната партија

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Влатко Ѓорчев, во неговата неколкудневна посета на Велика Британија денеска оствари...
Вести

Македонските здруженија од дијаспората заедно во отпор против политиките одразени во Грчкиот Договор: СТОП ЗА МАКЕДОНСКИОТ ЕТНОЦИД!

По повод антимакедонскиот, противуставен, противправен и репресивен договор склучен помеѓу властите на Алексис...