среда, 12 септември 2018

Вести

Мицкоски: Политичарите од транзицијата откако ги уништија животите на илјадници граѓани, одеднаш велат договорот да го прифатиме за да ни тргнело

Имате едно купче на луѓе од транзицијата каде што претпоставувам поради нивните погрешни политики, човечки животи...
Вести

Мицкоски: Еден ден прекршоците кои ги прави ова парламентарно мнозинство ќе бидат разгледувани и ќе се побара одговорност

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во емисијата Отворено на ТВ 24 кажа дека прекршоците кои ги прави...
Вести

Мицкоски: Владата со кампања лаже велејќи одете надвор зошто е бесплатно образованието, одете да имате бесплатно здравство, во исто време кога потпишува капитулација

– Излегува владата и прави кампања која што наликува на изборна кампања и им вели на граѓаните вака: Нас не не...
Вести

Мицкоски: Договорот со Грција, Владата почнала да го имплементира формирајќи комисија за промена на историјата, археологијата и образование

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во гостувањето во емисијата “24 Анализа“ вели дека иако договорот...