вторник, 11 септември 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ги прифати грчките црвени линии со кои се менува идентитетот и се брише македонската историја, традиција и култура

Заев ги прифати грчките црвени линии со кои се менува идентитетот и се брише македонската историја, традиција...