сабота, 8 септември 2018

Занимливости

Имал проблеми во бракот, па си викнал проститутка: Кога видел која го пречека на вратата, за малку ќе добиел срцев удар

Еден човек ангажирал проститутка за заедно да ја минат ноќта во изнајмена хотелска соба. Меѓутоа, кога таа се појавила...