сабота, 8 септември 2018

Вести

Даштевски: Комисијата за дискриминација водеше законска постапка, притисокот на Џолев е мешање на судската во законодавната власт

Постапката е водена најтранспарентно и најзаконски Членот 16 вели дека „Комисијата за заштита од дискриминација...
Вести

ВИДЕО: Еве како ВМРО-ДПМНЕ ја организираше прославата за 20 години од независноста, 100.000 граѓани на плоштадот Македонија и неповторливата „Земјо мила“

На 08.09.2011 во Скопје, десетици илјади македонски граѓани се сплотија да прослават две децении македонска независност....