сабота, 1 септември 2018

Познати

Скандал на погребот на Арета Френклин: Свештеникот се занесе додека познатата пејачка пееше во нејзина чест и ја фати за градите (ВИДЕО)

Пејачката Аријана Гранде запеа во чест на легендарната Арета Френклин на нејзиниот погреб. Аријана ја запеа песната...