сабота, 1 септември 2018

Вести

Заев со транспарент „Само една има вистина, има една Македонија“ пречекан во Валандово, мал број граѓани на неговата трибина (ФОТО)

Премиерот на Република Македонија ја продолжува кампањата со која бара од граѓаните да гласаат „3А“ на референдумот...