вторник, 28 август 2018

Вести

Мицкоски во Берово: ВМРО-ДПМНЕ во новата програма предвидува сериозни решенија на егзистенцијални и реални проблеми на граѓаните

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска е во посета на општина Берово, од каде на сите верници...