четврток, 23 август 2018

Вести

Мицкоски: Темата за кадровски смени на потсекретарите претставува дефокусирање од аферите, скандалите и судски политички процеси на власта

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во денешното негово интервју дадено за вестите на Сител истакна...