недела, 19 август 2018

Фудбал

Покажа зошто е можеби најдобар во историјата: Годините не му можат ништо- погледнете ја оваа „магична“ одбрана на Буфон (ВИДЕО)

Брилијантните настапи на Буфон продолжуваат иако тој веќе е влезен во четвртата деценија од животот. На вчерашниот...
Вести

Кутлешовски: Борче Георгиевски во обид да влијае во работата на директорите на училиштата за да ги мести јавните набавки во иднина

Градоначалникот на Гази Баба, Борче Георгиевски, на најгруб начин се меша во работата на директорите на основните...