сабота, 18 август 2018

Занимливости

Само за најхрабрите: Ова е најбрзиот и најголемиот ролеркостер на светот, кој на крајот од лудото возење завршува под вода (ВИДЕО)

Ролекостерите секоја година стануваат се полуди и поопасни, а ширум светот се отвараат бројни тематски паркови,...