петок, 17 август 2018

Занимливости

Еј, тој ми е сопруг, не татко: Кортни со 25 години веќе стана баба, една од нејзините внуки е 6 години помала од неа (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Студентката, 25 годишната Кортни неодамна се омажија за 59 годишниот Ван Торнтон и со стана „баба“ на своите три...