среда, 1 август 2018

Познати

Два пати бил во затвор, жена му на породување одела со автобус: Нешта кои не сте ги знаеле за Оливер Драгојевиќ, а ќе ве расплачат

Оливер Драгојевиќ својот живот не го криел од семејството и пријателите. Сепак некои работи публиката ги знаела,...