вторник, 31 јули 2018

Вести

Пандов до Заев: Со бојкот на референдумот ќе ти ја доотвориме вратата, за ти и твојата хунта да ги напуштите институците кои ги запоседнавте

Аналитичарот Александар Пандов ја комнетира денешната изјава на премиерот Зоран Заев, кој на прес-конференција...