вторник, 31 јули 2018

Познати

За време на СП ја засака цела нација, сега удри по неа: Писмото на Колинда по повод смртта на Оливер ја дигна Хрватска на нозе

Претседателката на Хрватска која стана симбол на СП во Русија и миленичка на целата нација сега е на мета на целата...
Вести

Јанушев: Заев одлучи на сила да турка прашање кое е бесмислено и повеќезначнo за да ја покрие капитулацијата во преговорите со Грција

Бледите и стерилни прес конференции на Заев не може да ја покријат трагедијата што и се случува на Република Македонија...