недела, 29 јули 2018

Вести

ВМРО-ДПМНЕ Василево ја реализира акцијата „Лето за Македонија“: Граѓаните се жалат на низок стандард, миграција на младите, проблеми со земјоделието

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Василево во теков на изминатите недели ја реализира акцијата „Лето за Македонија“. Во...
Вести

Арсовски: „Криминални иновации“ е најголемиот скандал по криминалната приватизација за делење на народни пари на олигарсите и функционери на СДСМ

Изминативе денови сме сведоци на еден огромен скандал кој што го нарековме “Криминални иновации”. За жал тој...