сабота, 28 јули 2018

Вести

Мицкоски на испраќање на Илинденската коњаница во Охрид: Почит за бескрајната посветеност за заедничката идеја, традиција и љубов – Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска заедно со претставници од партијата беше на испраќање...