вторник, 24 јули 2018

Познати

Беше во врска со Рада Манојловиќ, но сега го покажа вистинското лице- по фотографијата на Милан Станковиќ ќе паднете во транс (ФОТО)

Популарниот пејач Милан Станковиќ по се изгледа води голема грижа за својот изглед, а неговиот приватен живот...