сабота, 21 јули 2018

Занимливости

Невидена бруталност во руски затвор: Кога ќе престане да вика, го освестуваат со вода и продолжуваат со удари (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Видео снимка на која се гледа непрекинато малтретирање на затвореник, кое трае 10 минути во еден руски затвор, го...